Karlskoga Motorsportvecka 12-16 Juni

Kollan
9 juni 2013 · 618 Inlägg

Tjena!
Jag hittade ingen tråd om Karlskoga motorsportvecka så jag tänkte att jag gör en!
Flera olika motorsporter kommer att tävla på 5 olika "arenor" i Karlskoga. Dessutom kommer det vara utställningar, seminarier, prova-på-aktiviteter m.m

HEMSIDA: http://www.motorsportveckan.se/
FACEBOOKSIDA: https://www.facebook.com/pages/Karlskog … 6222763043
MOBILAPP: MOTORSPORTVECKA

Info från deras Facebooksida.

Om
KARLSKOGA MOTORSPORTVECKA kommer att arrangeras 12-16 juni och under några späckade dagar kommer bland annat tävlingar med racerbåtar, jetski, dragracing, monstertruckar, banracing, roadracing, enduro och trail avgöras på fem arenor.
Vision
Karlskoga Motorsportvecka ska vara en viktig del i ambitionen att återta Karlskogas position som navet i svensk motorsport både sportsligt och ekonomiskt. Karlskoga Motorsportvecka ska inom en treårs period locka 20000 besökare och skapa en ovärderlig plattform för det lokala näringslivet och turismnäringen. Karlskoga Promotion ska bidra till att uppfylla Vision 2020 genom att anpassa verksamheten efter visionens fyra ledstjärnor: Förnyelse med kraft av traditionen, Utveckla det centrala och sjönära Karlskoga, Utbildning i nationell framkant och Samverkan som gör skillnad.
Beskrivning
Flera av disciplinerna har SM-status och på Karlskoga Motorstadion avgörs Sveriges Historiska Grand Prix. På arenorna finns förutom tävlingarna upplevelser i form av utställningar, försäljning och andra publika aktiviteter.

Målsättningen med Karlskoga Motorsportveckan som är en del av The Heart of Racing är att åter sätta Karlskoga i centrum på motorsportkartan precis som under Gelleråsbanans glansdagar på 1950 och 60-talen.

Vilka kommer?? big_smile

Senast i forumet
Diskussionsforum
Projekt
Evenemang