2220
Sök

Skyline r33 gtst skev topp? HJÄLP

49 Inlägg
18 augusti 2015
Trådstartare
#1
Hej! Började me att en kylarslang sprack. Bilen kokade inte eftersom de inte fanns nått vatten kvar. Systemet blev väll tomt på bara några sekunder. MEN ja bytte slangen och dagen efter small en annan! Det är massor av vitt skum i kylaren och går på 5 i några sekunder när ja startar.
Min teori är att toppen blivit jättelite skev så de trycker ut komp i kylsystemet därav spruckna slangar. Vitt skumm  nja kanske luft?hmm och att den gick på 5 några sekunder för de kanske va vatten i cylindern? vi har satt en mätare på kylaren som visar om de finns avgaser i. Men de gav inget utslag. Skulle vilja ha lite hjälp ifall någon vet om de till hundra är blockpackningen eller om de kan vara något  annat! Tråkigt att riva allt i onödan.
Tacksam för svar:)


552 Inlägg
18 augusti 2015
#2
Ingen här kan garantera dig att toppen är skev. Gör ett kompressions test och se vad du får för utslag. Du ska ju ändå riva isär den, går inte toppen att plana får man byta. Sen innan du river i den går det att trycksätta varje cylinder individuellt för att se ifall det läcker kompression ut i kylarsystemet, men detta är lite mer avancerat.


Sök