2097
Sök

MC BMW R 1100 GS årsmodell 1994

37 Inlägg
torsdag 17:19
Trådstartare
#1
Vad kan en MC (BMW R 1100 Gs årsmodell 1994) ha för värde? Motorcykeln är kvar efter min pappa som avled för ett tag sedan och själv saknas både körkort samt kunskap om motorcyklar, bilar och allt vad gäller motorfordon. MC:n som varit i min pappas ägo sedan 2007 har troligen stått sill i minst fem år dessutom är den ej heller testad om den går att få igång eller ej därav är dess skick okänt.

På Marketplace finns en annons (se länk nedan) på just en sådan här MC av samma årsmodell. Den lades först ut för 18.500 kr men ligger nu på 13.000 kr.

https://www.facebook.com/marketplace/it … 941259254/

Några bilder på motorcykeln finns ej ännu dock har sonen till grannen till pappas hus en kompis vars ena förälder är intresserad av att köpa MC:n och personen tänker komma för att titta på den på onsdag nästa vecka.

Vad skulle värdet kunna vara om den säljs i nuvarande okända skick? Eller är det kanske istället  värt att först lämna in den på service och därefter sälja den för att på så vis få mer pengar i slutändan eller kommer det kosta mer än vad värdet ökar? Skulle MC:n kunna generera ett högre värde om försäljningen sker annan del av året än nu i sep/okt? Hur mycket högre skulle då värdet kunna tänkas vara den tid av året då värdet är som högst jämfört med nu?

Btw så finns det även två till MC efter min pappa av märket Honda från 1980-talet som också kommer säljas.

Vad kan värdet tänkas vara baserat på informationen ovan? och hur skulle ni andra gjort?
Senast redigerat av NMNESD444 (torsdag 22:10)


Sök