2849
Sök

Lacka takrailsen.

23 Inlägg
6 mars 2008
Trådstartare
#1
Har en Mercedes C-klass kombi som åker in i lackboxen imorgon kväll, har plockat av railsen och har lite olika funderingar på att lacka om dom (samma färg som bilen) när dom ändå är lösa. En annan tanke är att man kan slipa ner dom och lägga klarlack på så blir det ungefär som Audi har på sina senare modeller med borstad aluminium på takrailsen vilket ser ganska sjysst ut för det är alu rails fast matt svarta från fabriken men slipar man ner dom skulle det nog se ut som borstad aluminium. Är också lite osäker på hur bra färgen håller på takrailsen så tänkte om det är någon som har erfarenhet om detta eller är duktig på lackering eller om ni har andra ideer på vad som skulle vara snyggt eller bra så vore jag tacksam för det.


* Klåpare
1 718 Inlägg
13 mars 2008
#2
Det där med att slipa ner & klarlacka var ingen dum idé! Nu blev också jag sugen på det. Fortfarande ingen här som vet nåt om detta?

Klokhet kommer av erfarenhet och erfarenhet kommer av dumheter.

4 Inlägg
14 mars 2008
#3
de kan va sådär me klarlack på ren aluminium..lätt att de släpper.. de finns speciell klarlack för ren aluminium..för det finns oxider i aluminium som måste ut om dom inte försluts


Sök