3113
Sök

Rekommendation på duktig installatör i Sthlmsområdet?

6 Inlägg
1 februari 2009
Trådstartare
#1
Jag har lite svårt att hålla hastigheten med min Audi S5'a roll
Så nu funderar jag på att slänga in både laservarnare och ev laserstörare. Om vi skippar moralkakorna så är det billigare att betala 4000:- i böter för att man har en varnare, än att betala hastighetsböterna och bli av med kortet x månader.

Nu har jag surfat runt på nätet och hittat en del intressanta installationer, tänk om man ändå bodde i staterna...  T.ex så finns där företag som installerar rubbet helt dolt, syns ingenstans, och displayen bygger de in i bl.a backspegeln och liknande.

Exempel:
Bild 2 från vänster, på hur de byggt in varningen för Valentine 1 (V1) i backspegeln;
http://www.aidesign.com/our-work---past … ties/ID-83
De brukar bygga in själva enheten också dold.

Lite text om hur man kan göra det själv;
http://entertainment.webshots.com/album … pJqdxIrTrH

Eller Passport Escort 9100ci, den här som kommer byggsats och man kan gömma prylarna väldigt bra;
http://www.magazin-online.ro/assets/big … remote.jpg

Skulle ju vara grymt smidigt om man kunde få till en sådan lösning. Problemet är bara den att jag är bra på bl.a data och IT, men jag har tummen mitt i handen när det gäller praktiska saker som detta.
Så jag skulle behöva få tag på någon som är grymt vass på bilstereo/multimedia och vet hur man får saker och ting snyggt... 

Visst, det är olagligt att köpa, inneha och sälja laservarnare/störare, men det står inget i lagen om att det är olagligt att installera. Och i så fall kan jag väl koppla in den själv om någon gör resten av jobbet big_smile

Någon som har några rekommendationer?  smile


Sök