2871
Sök

konsigt ljud i motorn...

29 Inlägg
14 februari 2006
Trådstartare
#1
Hej som rubriken lyder har jag börjat höra ett konstigt ljud i motorn...Det tickar inte utan låter snarare "klonk" inget hårt ljud utan mjuk det följer heller inte direkt motorvarven... ljudet uppkommer bara när motor är i arbetstempratur inte när den är kall alltså.. Det hörs någonstans bak i motor precis under plast kåporna. Jag fortsätte kör för att jag trodde att det skulle försvinna... nu har det gått 3 veckor o det har fortfarande inte slutat. har provat olika spridar medel men d hjälpte inte..
Bilen är en bmw 325 -93 e36
Någon som har en aning om vad det kan vara för ljud? Trodde att det va spridarna men de verkar inte så...

3 Inlägg
15 februari 2006
#2
Det kan vara bakvagnsbussningarna som låter det kan det göra om man drar på eller när man växlar upp ,åk till BMW verkstad och kolla upp det för det behöver inte komma från motorn, ljud alstras och man vet inte var det kommer ifrån.
Om det är när bilen står på tomgång så vet jag inte för det har jag inte varit med om.
Senast redigerat av AlfaBmwVolvo (15 februari 2006)

29 Inlägg
15 februari 2006
Trådstartare
#3
har svårt att se att bakvagnsbustningarna sitter under plastkåpan i motorrummet och bakvagnsbustningarna bytte jag för några veckor sedan.. men idag hittade jag felet  avgaläcka då de va ett litet hål till grenrörspackningarna..  det va därför de lät lite klonk aktigt så nu är de borta


Sök