2803
Sök

Hjälp med slutsteg :)

Ford Performance Racing
91 Inlägg
4 december 2006
Trådstartare
#1
Någon som har ett schema på hur man kopplar ett slutsteg eller nån som kan förklara specefikt hur fan man gör..smile skriv i GB eller racing_joel90@hotmail.com..

MVH Joel


21 761 Inlägg
1 januari 2007
#2
Lågnivåkabeln kopplas in på stegets lågnivåingångar, brukar stå "input".

Om du skriver vilket steg det rör sig om så kan vi kanske förklara lite mer exakt. Sedan kan du berätta hur många saker steget ska driva.

Rörkrökare
575 Inlägg
1 januari 2007
#3
först och främst måste du ju dra en plus kabel i från + på batteriet och precis efter batteriet ska de sitta en säkring vars stolek beror på storlek på kabel om du ska dra den ifrån motutrymet till lastutrymmet ska du iaf mist ha 20 kvadrats kabel sen där efter ska du dra en jord kabel som ska vara så kort som möjligt ifrån steget som du sätter mot plåten i chassit ska vara noga med att plåten är ren så ta lite sandpapper och gör de rent först sen har du bara lågnivåkablarna kvar som går till slusteget som sagt bruka de stå input och bak på din huvudenhet.. och remot kablen ifrån reomte på steget till en blå eller blå vit kabel bak på stereon... sen koppla du in högtalar kablarna sen är de ju beroende på om de är ett mono steg eller två/fyr kanaligt steg du ska ha....

Lever för ljud!
Kolla--->http://www.garaget.org/forum/viewtopic.php?id=30406&p=1


Sök